Trebinjski SNSD: Željka Cvijanović dobila podršku najjužnijeg grada RS

Autor: Milanka Kovačević Aktuelno Politika
2 minuta čitanja
Baklje ispred sedišta SNSD-a u Trebinju

U štabu SNSD-a u Trebinju proglašena pobeda Željke Cvijanović. Rezultati koji pristižu govore da je u trci za predsednika RS prednost na strani Milorada Dodika, rekao je šef izbornog štaba GO SNSD-a Mirko Ćurić.

Baklje ispred sedišta SNSD-a u Trebinju

Pre sat i po smo imali nezvanične, sada imamo zvanične podatke. Gospođa Željka Cvijanović je ubedljivo pobedila u Trebinju. Razlika preko 3 600 glasova što budi optimizam da nastavljamo da radimo. Pribižne podatke imamo iz Hercegovine. Videli smo podatke i širom RS. Čak smo dobili info da je druga strana već priznala poraz, što znači idemo krupnim koracima napred, da nastavimo da radimo i gradimo Trebinje, da gradimo Hercegovinu”, rekao je Mirko Ćurić. Dodao je da u Trebinju, prema podacima koji još stižu sa terena, u trci za predsednika RS vodi Milorad Dodik.

Što se tiče gospodina Dodika nemamo još sve podatke. Oni podaci koji stižu, nešto je niža razlika u odnosu na gospođu Cvijanović, ali u svakom slučaju sve do jedan odbor koji smo dobili prednost je za gospodina Dodika. Idemo I tu na pobedu. Naravno, PS I NSRS, broje se glasovi u biračkim odborima, ali SNSD prema našim informacijama najubedljiviji rezultat ima“, rekao je Ćurić obraćajući se novinarima.

Podijeli članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *