Akcija "Rent a car" u Trebinju: Zbog droge uhapšeno šest osoba

Akcija “Rent a car” u Trebinju: Zbog droge uhapšeno šest osoba

Trebinjska policija uhapsila je juče šest osoba u ovom gradu, u okviru akcije "Rent-a-car", koja je usmjerena na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga, saopšteno je iz Policijske uprave (PU) Trebinje. 

Policija je saopštila da su izvršili pretrese kod šest lica inicijala N.M, Đ.M, L.P, M.N, V.N. i N.Ć, svi iz Trebinja, te pretres putničkog automobila jednog privrednog subjekta iz grada Trebinja.

"Prilikom pretresa lica inicijala M.N. pronađene su tri precizne digitalne vage, papiri sa zabilješkama o imenima i novčanim iznosima i plastična kutija, ukupne težine 500 grama u kojoj se nalazi nepoznata bijela praškasta materija", navedeno je u saopštenju.

Akcija "Rent a car" traje od februara ove godine. U toku akcije, 10. marta, pronađena je crna transportna vreća, ukupne težine 22 kg u kojoj se nalazila opojna droga marihuana–skank.

"Lica inicijala N.M, Đ.M, L.P, M.N. i V.N. su lišena slobode juče nakon izvršenog pretresa, dok je lice inicijala N.Ć. pronađeno i lišeno slobode u večernjim časovima istog dana", stoji u policijskom saopštenju.

Napominju da je akcija realizovana pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju i usmjerena je na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga na području grada Trebinja.

Close