Ćurić: Rikalo i ja smo drugovi i prijatelji

Ćurić: Rikalo i ja smo drugovi i prijatelji

Skupština grada Trebinja razriješila je Marka Rikala dužnosti načelnika Odjeljenja za urbanizam i prostorno uređenje, na lični zahtjev, i za vršioca dužnosti  načelnika ovog odjeljenja imenovala Vedrana Furtulu.

curic rikalo

Mirko Ćurić i Marko Rikalo (Foto: Grad Trebinje)

O Rikalovoj smjeni prethodnih se dana nagađalo u javnosti. Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić odbacio je danas sve nezvanične priče o sukobu između njega i Rikala te optužio "Direkt" da je, kako je rekao, indirektno učestvovao u prenosu informacija o njihovom sukobu. Napominjemo da naš portal nijednom nije spomenuo odnos Ćurić-Rikalo.

"Prenosile su se razne informacije da je bilo odnosa onako kako ne treba, da je čak i bilo fizičkih obračuna. Gospodin Vukanović(Nebojša, prim.aut) je to prenio na njegovom profilu, određeni ljudi su to distribuirali i prenijeli, ne direktno, već indirektno i upravo vi dajete informciju koju niko drugi nije objavio nego on. Prema tome, vi učestvujete u svemu tome i nemate razloga da učestvujete u tome", rekao je Ćurić.

Na pitanje da li je Rikalo u svom mandatu činio nepravilnosti, Ćurić je rekao da je, prema njegovim informacijama, Rikalo sve radio u skladu sa zakonom.

"Ako se ustanovi nešto da nije, tu smo da vidimo, procesuiramo, razgovaramo. Opet kažem, izuzetno dobre odnose imam sa gospodinom Rikalom, zbog javnosti da se zna. Mi smo i drugovi i prijatelji, osim tih funkcija načelnika i gradonačelnika", rekao je Ćurić.

1 Komentar

  1. izolda
    2020-06-11 at 22:46

    Sve pohvala za portal Direkt

Comments are closed.

Close