Cvijanović: Sarajevo je tijesno, skučeno i ne prihvata nikog drugačijeg

Cvijanović: Sarajevo je tijesno, skučeno i ne prihvata nikog drugačijeg

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, komentarišući jučerašnji događaj kada je predsjedavajući predsjedništva BiH Milorad Dodik izviždan na otvaranju Evropskog omladinskog olimpijskog festivala  (EYOF), kazala je da je to pokazatelj da je Sarajevo “tijesno, skučeno i nesposobno da prihvati drugačijeg”.

"To je Sarajevo, tijesno, skučeno, nesposobno da prihvati ispruženu ruku, nesposobno da razumije da postoje momenti i događaji kada ne trebate da pokazujete tu lošu stranu svog lica. Milorad Dodik je svoj posao odradio kako to treba, neometen apsolutno time što se tamo dešavalo. Mi smo ponosni što jedan takav događaj možemo da organizujemo. Mi smo uspjeli da moblišemo sve, bez obzira na sve različitosti koje nas dijele na nivou BiH, ali eto to je to tijesno Sarajevo. Zbog toga postoji toliki otpor među ljudima u RS upravo prema tom tijesnom Sarajevu”, generalizovala je Cvijanović.

Predsjednica RS u Trebinju boravi u dvodnevnoj posjeti, a sastala se sa stranačkim kolegama i koalicionim partnerima, družila sa stranačkim aktivistima, obišla dnevni boravak za stare osobe, a planirano je da obiđe i dvije manje trebinjske firme.

Podsjećamo, u toku je predizborna kampanja za gradonačelnika Trebinja, a tim povodom proteklih je dana, pored Cvijanović, u Trebinju boravio i predsjednik Vlade RS Radovan Višković, predsjednik SNSD-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Close