Davor Dragičević pušten na slobodu

Davor Dragičević pušten na slobodu

Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida Dragičevića, pušten je danas na slobodu u pratnji svog advokata Ifeta Ferageta nakon saslušanja u Okružnom tužilaštvu. 

Okupljeni građani ispred tužilaštva dočekali su ga aplauzom uzvikujući: Pravda, pravda.

''Ja sam na Trgu u 18 časova i ne pada mi napamet da dijete prepustim zločincima i ubicama. Moj David će dobiti pravdu, Dženan će dobiti pravdu. Ne mogu mi ništa'', rekao je on nakon izlaska.

Dragičević je uhapšen juče ujutro na Trgu Krajine odakle je tokom dana uz jake policijske snage uklonjeno cvijeće i simboli koji su postavljeni u znak sjećanja na Davida Dragičevića.

Suzana Radanović pozvala je Vladu Srbije da se oglasi kao i srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić da kaže da juče nisu bili njegovi specijalci na Trgu Krajine.

"Imam informaciju da je Banja Luka opkoljena specijalcima s dugim cijevima i transporterima, danas se sprema krvoproliće. I danas pozivam građane na mirne i dostojanstvene proteste. To je najbolje oružje protiv njih. Policija je juče pokušala isprovocirati narod. Mi smo bili mirni, oni su sve rekli svojim postupcima i ta slika je obišla svijet", rekla je ona.

Davor Dragičević je kazao da će on pokušati biti na Davidovom trgu u 18 sati i to je mirno okupljanje.

(Izvor: Patrija, N1)

Close