Dečak poslao tati pismo u raj, britanska pošta oduševila odgovorom

Dečak poslao tati pismo u raj, britanska pošta oduševila odgovorom

Sedmogodišnji Džejs Hajndman iz Škotske koji je svom tati poslao rođendansku čestitku u raj, dobio je dirljivo pismo od britanske Kraljevske pošte u kojem se navodi da je čestitka bezbedno isporučena.

foto: Royal Mail

Izvor: N1

Dečakova majka Teri Kopland objavila je pismo Kraljevske pošte na svom Fejsbuk profilu, navodeći da su joj tim gestom vratili veru u ljude, prenosi BBC.

“Ne mogu rečima da opišem koliko je (Džejs) emotivan zbog saznanja da je njegov tata dobio čestitku. Niste morali da se mučite, mogli ste prosto da ignorišete. Ali, činjenica da ste se potrudili za dečaka koga ne poznajete je divna stvar. Kraljevske pošte, povratili ste moju veru u ljude”, navela je dečakova mama.

Šon Miligan iz Kraljevske pošte u odgovoru Džejsu je napisao: “Samo sam želeo da iskoristim priliku da vas kontaktiram i obavestim da smo uspešno dostavili pismo vašem tati u raj. Bio je težak izazov izbeći zvezde i ostale galaktičke objekte na putu do raja.”

Džejs i njegova desetogodišnja sestra Niv svake godine obeležavaju rođendan svog oca koji je iznenada preminuo u maju 2014. sa samo 28 godina.

Close