DIREKT IZBORI: Željka Cvijanović - Naša je obaveza žestoko da pobijedimo (VIDEO)

DIREKT IZBORI: Željka Cvijanović – Naša je obaveza žestoko da pobijedimo (VIDEO)

Kandidatkinja za članicu predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović rekla je na tribini u Gacku da je obaveza SNSD-a, sranke koja je kandidovala, da "žestoko" pobijedi na izborima te da im je za to potrebna podrška naroda. 

Srđan Milović, Željka Cvijanović i Milorad Dodik (Foto: SNSD Gacko)

"Mi nismo oni predsjednici koji sami sebe proglašavaju na trgovima, mi smo oni predsjednici koji dobiju podršku naroda, pobijede na izborima, a nakon toga zasuču rukave i rade za svoju Republiku Srpsku", rekla je Cvijanović.

Dodala je da će od snage SNSD-a zavisiti i snaga Republike Srpske.

"Imajte to na umu kad budete obavljali ovaj posao o čemu vam je Luka rekao, da treba otići, objasniti, popričati sa ljudima, reći zašto je važno da čuvamo mir i stabilnost, a mir i stabilnost se čuvaju onda kad čuvate svoje kućište, kad čuvate ono što jeste, kad čuvate svoj identitet i kad pažljivo birate svoje prijatelje i mudro odmaknete svoje neprijatelje. Ja znam da to SNSD može uraditi", kazala je Cvijanović.

U svom obraćanju navela je da je Milorad Dodik najbolji politički učitelj koji postoji na cijelom svijetu i dodala da je ona savladala sve lekcije i da će tako otići u Sarajevo bez ikakvog straha.

Pohvalila je potom sve kandidate SNSD-a, a posebno Milorada Dodika.

"O našem predsjedniku Dodiku ne moram ni govoriti. Čovjek koji zna da upravlja procesima - i političkim i ekonomskim procesima, koji može da razgovara sa onima koji su nam potrebni, ali i sa onima koji zaslužuju da čuju ono što im ima za reći. Zato Milorad Dodik, predsjednik RS, nema protivkandidata, on s druge strane ima jednu neznalicu koja se zaogrnula se nekim samopouzdanjem bez pokrića. Najgore i najgluplje u životu je imati aroganciju bez pokrića, pa tako i u politici. U suštini, neznalica", zaključila je Cvijanović i dodala da ni ona Šarovića ne doživljava kao protivkandidata, već kao jednu kukavicu.

DETALJNIJE POGLEDAJTE U VIDEU

Close