Emilio Baldo i Goran Milanović uhapšeni zbog ubistva Krunića i Pavlovića

Emilio Baldo i Goran Milanović uhapšeni zbog ubistva Krunića i Pavlovića

Emilio Baldo i Goran Milanović uhapšeni su zbog ubistva Siniše Krunića i Žarka Pavlovića, te pokušaja ubistva Gorana Ilića, koja su sinoć počinjena u Glamočanima kod Banjaluke.

U bjekstvu je saučesnik Benedije Đukanović. U pitanju je organizovana kriminalna grupa presuđivana za više krivičnih djela.

''Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas su lišili su slobode lica E.B. i M.G. koja se sumnjiče da su izvršila krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Кrunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo Ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su sinoć počinjena u Glamočanima, kod Banjaluke'', ranije je priopćeno je iz policije.

Kako je saopšteno iz MUP-a RS, ova osobe se sumnjiče da su sa osobom inicijala Ž.К., koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Кrunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela.

Za ova krivična djela sumnjiči se i lice B.Đ. iz Banjaluke, koji se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za ovim licem raspisana je potjernica.

Close