Fusnote uživo – Predstavljanje pjesnika i pripovjedača Elisa Bektaša, autora zbirke priča ”Uzaludan trud”

Fusnote uživo – Predstavljanje pjesnika i pripovjedača Elisa Bektaša, autora zbirke priča ”Uzaludan trud”

U Trebinju će večeras, u ugostiteljskom objektu ”Hedonija”, biti priređen prvi događaj iz programa ”Fusnote uživo”, u okviru kojeg će biti predstavljeni umjetnici iz Bosne i Hercegovine i regiona. Sa početkom u 20 časova predstaviće se Elis Bektaš, pjesnik i pripovjedač, autor nedavno objavljene zbirke kratkih priča ”Uzaludan trud”.

Program ”Fusnote uživo” koji će imati za cilj predstavljanje umjetnika iz Bosne i Hercegovine i regiona kreće večeras, a priliku da ”probije led” imaće Elis Bektaš, pjesnik i pripovjedač. Poštujući sve mjere prevencije, okupljeni će imati priliku da se upoznaju sa likom i djelom Elisa Bektaša, autora koji se čitalačkoj publici predstavlja 2014. godine zbirkom pjesama ”Margine”. Slijedi ”Došo šejtan u Sarajvo”, zbirka kratkih priča, iliti hićaja, a najtačnije hičaja, kako sam autor voli da ih nazove.

Bektaš će ovom prilikom predstaviti i svoje posljednje književno ostvarenje, zbirku kratkih priča ”Uzaludan trud”. Program počinje večeras u 20 časova, u Hedoniji, popularnom trebinjskom lokalu. Ono što će ”Fusnote uživo”, takođe, imati za cilj je izlaženje književnih večeri iz uokvirenih, uobičajenih prostora, pa će se, kada god to vremenske prilike budu dozvoljavale događaji održavati na otvorenom, u prostorima posebnog ambijenta i ”šmeka”.

Close