Gačani (ne)zreli za noćni klub - sa sekirom u provod

Gačani (ne)zreli za noćni klub – sa sekirom u provod

Tuča u sitnim satima nakon koje je jedno lice završilo u trebinjskoj bolnici postavlja pitanje da li je Gacko dovoljno odraslo da ima noćni klub. I da li će naredni incident biti sa nepopravljivim posledicama?

Rezultat okršaja - razbijena glava i stakla na autu

Uopštena opservacija da bi zbog preke naravi Gačana sklonim da pesnicama rešavaju nesporazume, diskoteka u ovom mestu bila kratkog veka, po svemu sudeći, dobija potvrdu u praksi.

Tek što je registrovan za produženi rad u noćnim časovima, ugostiteljski objekat u centru grada je postao poprište incidenata. Mnogo alkohola i malo (samo)kontrole, poznato je, prečica su za nevolju.

Jedan u nizu sukoba započetih u klubu jutros je oko 3 časa kulminirao tučom na ulici u kojoj su korišćeni palica i sekira! Na sreću, lakše je povređena jedna osoba koja je smeštena u bolnicu u Trebinju.

Portparol PU Trebinje Vanja Antelj je potvrdla za “Direkt” da su u tuči učestvovala četiri lica, da su dva lišena slobode i da se radi kriminalistička obrada.

“Obavešten je dežurni tužilac, Za sada su optuženi za remećenje javnog reda i mira, radi se na dokumentovanju događaja. Nakon obrade će se znati da li će biti kvalifikovano i kao krivično delo”, rekla je Antelj.

U Opštoj bolnici u Trebinju su potvrdili da je jutros jedno lice iz Gacka, sa lakšim telesnim povredama, primljeno na lečenje.

U celom slučaju posebno zabrinjava činjenica da su u incidentu korišćene sekira i palica, pa je prava sreća da je sve prošlo bez žrtava. Kolateralna šteta sukoba je bio automobil na kome su razbijena stakla.

Za sada su sukobi rezultirali razbijenim glavama. Ukoliko bude izostala adekvatna reakcija nadležnih, predstojeći praznici bi mogli da se pretvore u tragediju, sa strepnjom komentarišu građani.

 

 

Close