On je dobio zadatak da formira tim koji treba da analizira rezultate. Stranka ulazi u redovne unutarstranačke izbore i u decembru će biti odluka o raspisivanju izbora unutar SDS-a.

Što se tiče članova iz Doboja koji su napustili sjednicu, Govedarica je rekao da mu nije poznato zašto su otišli i najavio da će razgovarati još sa njima.

Govedarica je istakao da mu nije poznato ko je pretresan ispred sjedišta stranke. Rekao je da živi u ambijentu u kojem treba da vodi računa o ličnoj bezbjednosti.

Na pitanje da li je primio neke prijetnje, Govedrica je rekao da je bio najavljen dolazak 500 osoba.

Jerinić: Sjednica nije bila demokratska

Svi članovi i dva potpredsjednika GO SDS iz regije Doboj napustili su sjednicu Glavnog odbora SDS, rekao je za ATV Boris Јerinić, aktuelni zamjenik ministra odbrane BiH i dodao da se nisu vratili na sjednicu Glavnog odbora, jer nisu željeli da budu u atmosferi koja nije demokratska.

Posebno im je zasmetalo što su ih na početku sjednice dočekali transparenti protiv Obrena Petrovića, iako je Gradski odbor Doboj postigao najbolje rezultate na svim nivoima vlasti što je i konstantovano na sjednici.

Sve je to konstantovano i na sjednici i nije nam jasno kako ovakvu nedemokratsku atmosferu prave oni koji konstantno gube izbore – rekao je Јerinić i demantovao informaciju da su samo trojica članova iz GO Doboj napustili sjednicu - prenio je ATV.