Kad samohvala doslovno pređe granicu

Kad samohvala doslovno pređe granicu

Da se u izbornoj kampanji, čak i onda kad ona ni zvanično nije počela, ne bira šta prisvojiti kao svoju zaslugu, potvrđuje i objava trebinjskog odbornika Milutina Mastilovića (SNSD), koji se u samohvali toliko zanio da je prešao granicu. Ne samo figurativno, već i doslovno. I to u Federaciju. 

Naime, u “rubrici” pod heštegom #šta_smo_radili?, na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, objavio je da je izgrađen međunarodni granični prelaz Ivanica između Dubrovnika i Trebinja. Objava bi trebalo da znači kako je aktuelna vlast u Trebinju, čiji je Mastilović dio, zaslužna za izgradnju GP Ivanica u federalnoj opštini Ravno. 

Iako nije objašnjeno na koji način izgradnja GP Ivanica uklapa u ovu promotivnu "rubriku" jedne partije, Mastilović je smatrao da je objavi mjesto baš tu. Na društvenim mrežama o tome se povela i rasprava, budući da su sredstva za izgradnju GP bila obezbjeđena iz budžeta Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

Inače, #šta_smo_radili? je zamišljen kao promocija onoga što je u proteklom periodu urađeno u Trebinju. Sve je pripisano isključivo jednoj političkoj partiji, iako je sve, podsjećamo, urađeno javnim parama. 

Milutin Mastilović kandidat je za odbornika u trebinjskoj Skupštini na predstojećim lokalnim izborima.

Šta vi mislite o ovome?

Close