Ko hoće reklamu na “Svakodnevnici jednog Bilećanina” mora da uplati novac “Vedrom osmijehu”

Ko hoće reklamu na “Svakodnevnici jednog Bilećanina” mora da uplati novac “Vedrom osmijehu”

Ekipa anonimlnih mladih Bilećana koji stoje iza fejsbuk grupe “Svakodnevnica jednog Bilećanina” odlučila je da počne naplaćivati usluge reklamiranja na svojoj stranici, a sav novac, oni koji žele da se reklamiraju, moraće da uplate na račun bilećkog Dnevnog centra djece i omladine sa poteškoćama u razvoju “Vedar osmijeh”. 

“Nedavno nam je jedan naš sugrađanin poslao poruku u kojoj nas je upitao da li bi ga mogli reklamirati na stranici. Pošto ovo nije prvi put da nam to traže, ovom prilikom želimo svima da odgovorimo: samo bilećki političari kod nas imaju besplatnu (negativnu) reklamu, svi ostali koji žele da ih promovišemo (ili njihovu firmu) moraju da plate”, napisali su na fejsbuk stranici, uz detaljno uputstvo.

“Javite nam se u inboks da dogovorimo cijenu i broj dana reklamiranja, poslije čega ćete otići u Adiko banku i na račun Udruženja "Vedar Osmijeh" (broj: 5520030001363736) uplatiti dogovorenu cijenu. Potom, nam pošaljete sliku uplatnice, nakon čega počinjemo sa objavljivanjem reklame na našoj stranici.”

Reklama će, napominju, biti objavljena na fejsbuk stranici i instagram profilu “Svakodnevnica jednog Bilećanina”.

Inače, ova grupa sada ima preko 4.200 pratilaca na fejsbuku i preko 1.300 pratilaca na instagramu.

Ujedinjeni oko iste ideje, na svojoj stranici, uz dozu humora i satire, bilježe zanimljive pojave iz društvenog i političkog života svog grada. Jedni ih hvale, drugi kude, ali je sasvim sigurno da nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Close