Nova partija u trebinjskoj skupštini - Vlatković i Banjac dogovorili saradnju

Nova partija u trebinjskoj skupštini – Vlatković i Banjac dogovorili saradnju

Jovica Vlatković, dojučerašnji predsjednik trebinjskog odbora Demokratskog narodnog saveza (DNS), pridružio se sinoć novoosnovanoj stranci poslanika Darka Banjca - Narodnoj partiji Srpske, kako je i nagovijestio dan ranije na konferenciji za novinare. 

Vlatković je tada rekao da je uz njega skoro cijeli bivši trebinjski odbor DNS-a. 

Darko Banjac je juče boravio u Trebinju i objavom na svom fejsbuk profilu potvrdio je da je sa Vlatkovićem dogovorio saradnju. 

“U Trebinju je večeras formiran još jedan inicijativni odbor Narodne partije Srpske. Iz dana u dan naša mreža je sve veća, jer građani Srpske prepoznaju istinske borce za bolji život svih stanovnika naše Republike”, napisao je Banjac. 

Ovim će u trebinjskoj skupštini umjesto DNS-a biti nova partija - Narodna partija Srpske, koja će biti dio vlasti.

Istovremeno, juče je u Trebinju boravio i predsjednik DNS-a Nenad Nešić, koji je samo dan ranije raspustio gradski odbor ove partije u Trebinju.  

“Ovo je za nas važan grad i želimo da naš odbor bude jači i stabilniji, da postignemo bolje rezultate na izborima u budućnosti i, što je još važnije, bolje rezultate za ljude Trebinja. Zato nećemo čekati narednu kampanju, počinjemo odmah raditi, a dobra energija mi govori da rezultati tog rada neće biti izostavljeni”, napisao je na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici Nešić. 

dns trebinje

Foto: Fejsbuk stranica Nenada Nešića

Za povjerenika partije imenovan je Slavko Dangubić, koji je nakon toga smijenjen sa direktorske pozicije u Elektro-Hercegovini.

Close