Opozicija u Nevesinju ostala bez dva odbornika

Opozicija u Nevesinju ostala bez dva odbornika

Odbornik nevesinjskog PDP-a Siniša Kilibarda napustio je ovu stranku i priključio se DNS-u, a odbornica SDS-a Nataša Kovač napustila je ovu stranku i djelovaće kao nezavisna odbornica, potvrđeno je za “Direkt”.

Siniša Kilibarda i Nataša Kovač

Kilibarda se DNS-u pridružio prošle sedmice, a početkom oktobra je zaposlen u Narodnu biblioteku u Nevesinju.  Svoju odluku da napusti PDP nije želio da komentariše.

Ni odbornica Nataša Kovač nije bila rječitija. Za “Direkt” je kratko kazala da ne želi ništa da komentariše i da je prelazak u drugu stranku "njena stvar", zaboravljajući pritom da je u odborničke klupe sjela zahvaljujući podršci građana i da je zbog toga dužna da im odgovara za svoje postupke.

Kako nam je potvrđeno iz više izvora, Kovač, koja je oko 20 godina bila sekretar nevesinjskog SDS-a, nedavno je dobila posao u nevesinjskom “Vododvodu".

Ovim je nevesinjska opzicija ostala sa svega šest odbornika - tri iz SDS-a, jedan iz PDP-a, jedan iz NDP-a i jednim Šešeljevim radikalom, dok je na drugoj strani 15 odbornika vladajuće koalicije.

Close