Pjevačica se oglasila na Instagramu: Posebna zahvalnost Vladu Đajiću

Pjevačica se oglasila na Instagramu: Posebna zahvalnost Vladu Đajiću

Ovom objavom potvrđeno je da je SNSD organizovao žurku za maturante u Banjaluci u multimedijalnim prostorijama ove partije u kojoj se inače održavaju koncerti i razne žurke. U objavi Milica Pavlović posebno se zahvalila Vladi Đajiću, prenosi Buka. 

Podjetimo da je maturante Gimnazije u Banjaluci na školskim klupama sredinom aprila dočekala pozivnica na prvu matursku žurku na kojoj će nastupati pjevačica Milica Pavlović. Uz poziv na žurku pisalo je da je ulaz moguć samo uz popunjenu pozivnicu. Pitanja koja se postavljaju mladima su: datum i godina rođenja, broj telefona, e mail kao i daljni planovi za budućnost.

Uz izbor izvođača roditeljima je problematično što se od mladih bez objašnjenja traže lični podaci.

Majka jednog maturanta u Gimnaziji je glumica Miljka Brđanin. Ona je ranije za BUKU rekla da je problematično što su se karte dijelile u školi, a ne ispred škole ili na nekom trgu. Zbog čega je to urađeno unutar škole Miljka kaže da ne zna i ne želi ni da nagađa.

Na pitanje zbog čega se traže lični podaci mladih Miljka kaže da joj prvo na pamet pada vrbovanje za stranku iako to nije jedini način zloupotrebe ličnih podataka. Naša sagovornica dodaje da na neki način sve ovo i nije preveliko iznenađenje, jer smo tu gdje smo, ali moramo da reagujemo.

Iz Institucije Ombudsmena za ljudska prava Bosne i Hercegovine rekli su nam da će na temelju upita portala BUKA otvoriti predmet po službenoj dužnosti (ex officio) i zatražiti izjašnjenje rukovodstva Gimnazije o okolnostima navedenog slučaja.

Close