Puger postao šef kod Čavića u „Elektrokrajini“

Puger postao šef kod Čavića u „Elektrokrajini“

Član Mjesnog odbora SNSD-a u Borkovićima Dragan Kremenović, koji bio privođen u policijskim akcijama, napadao novinare, pa čak i stranačke kolege, nedavno je zaposlen u „Ektrokrajini“ na poziciji rukovodioca rejona Bronzani Majdan, saznaje portal CAPITAL.

Kremenović zvani Puger je, prema saznanjima Capitala, zaposlen na određeno, odnosno na dva mjeseca, a na prijedlog rukovodioca Radne jednice Banjaluka, kojoj rejon Bronzani Majdan pripada.

Izjavu Dragana Kremenovića o tome kada je zaposlen u „Elektrokrajini“ i da li je ispunjavao uslove za tu poziciju nismo uspjeli dobiti jer je spustio slušalicu kada smo ga pozvali.

Kremenović je prijetio novinarki „EuroBlica“ kada je pokušala da dobije komentar o vozilu koje je bilo predmet sudskih sporova, a koje je pronađeno upravo kod Kremenovića i oduzeto, jer je utvrđeno da je ukradeno i da mu je prekucan broj šasije.

Prije nekoliko godina je bio privođen u okviru akcije usmjerene na otkrivanje nelegalnih automobila koji su registrovani na osnovu lažnih carinskih isprava, a javnosti je poznat i po obračunu sa partijskim kolegom Dušanom Čajićem.

Čajić, koji je bio predsjednik Mjesnog odbora SNSD-a u Borkovićima, optužio prije nekoliko godina Kremenovića da ga je pretukao u namjeri da preuzme njegovu funkciju. Međutim, Kremenović je to negirao i tvrdio da je Čajić smijenjen i da je on novoizabrani predsjednik Mjesnog odbora SNSD-a Borkovići.

Nakon što je sukob dvojice partijskih kolega eskalirao, predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka je raspustio mjesni odbor SNSD u MZ Borkovići.

Promjene u „Elektrokrajini“ počele nakon što je na njeno čelo došao predsjednika Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić. Prvo je smijenjen određen broj rukovodilacaa zatim su primljeni novi, među kojima je i direktor propale Govedarske farme „Farmland“ iz Nove Topole Mladenko Topalović koji je počeo da rukovodi naplatom i prodajom u „Elektrokrajini“.

Close