Raspušten GO DNS-a u Trebinju

Raspušten GO DNS-a u Trebinju

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić rekao je da je danas raspušten Gradski odbor ove stranke u Trebinju i da će biti formirano povjereništvo za ovaj grad, te da niko nije isključen iz stranke, prenosi Srna. 

Foto: Direkt

Nešić je naveo da će u narednom periodu najviši funkcioneri stranke posjetiti Gradsku organizaciju Trebinje i dogovoriti se ko će voditi budući gradski odbor u tom gradu.

"Nikoga nismo isključili, samo smo raspustili odbor, te svi ostaju članovi DNS, s tim što će se u ovoj stranci poštovani hijerarhija, disciplina i znaće se ko je za šta zadužen i ko je za šta nadležan", rekao je Nešić novinarima u toku pauze sjednice Predsjedništva stranke u Banjaluci.

On je ponovio da Gradski odbor Trebinje, kao nijedna druga lokalna organizacija nema nadležnost da bilo koga iščlanjuje iz DNS-a, napominjući da je to isključivo nadležnost Predsjedništva stranke.

Podsjećamo, juče je predsjednik GO DNS-a u Trebinju Petar Ivanković rekao kako Jovica Vlatković nema podršku GO i regionalnog odbora stranke, što su Vlatković i predsjednik Regionalnog odbora demantovali. 

Ostavite komentar

Close