Trebinje: Izgorjeli automobil u vlasništvu policajca

Trebinje: Izgorjeli automobil u vlasništvu policajca

Automobil "mercedes", koji je noćas u potpunosti izgorio u Trebinju, privatno je vlasništvo policajca koji je prije nešto više od godinu dana zaposlen u Policijskoj upravi Trebinje, saznaje "Direkt".

Izgorioautomobil policajca

Uključujući ovaj slučaj, samo u ovoj godini u Trebinju su zapaljena tri automobila koja su u privatnom vlasništvu policajaca, te dva privatna automobila radnika Poreske uprave. Nijedan od ovih slučajeva do sada nije riješen, ali, uprkos tome, predstavnici Policijske uprave Trebinje ističu da je “stanje bezbednosti zadovoljavajuće što potvrđuju svi bezbjednosni parametri na osnovu kojih se vrši ocjena stanja bezbjednosti na jednom području”.

Takođe, prije 20 dana zapaljen je "bmw" koji je u vlasništvu Vasa Tarane, pri čemu je požar zahvatio i susjedni automobil, fasadu zgrade i poslovni prostor ispred kog je bio parkiran.

Prema zvaničnima podacima Policijske uprave Trebinje, u posljednje tri godine u ovom gradu zapaljeno je 12 vozila, ali nijedan slučaj paljevine još nije riješen. Sa druge strane, spekuliše se da je broj zapaljenih vozila i veći, jer su neki slučajevi evidentirani kao samozapaljenje ili se vode kao neka druga krivična djela.

Close