Uz ministra Košarca pjevaju Šerif Konjević, Koke, Halid Bešlić, Hari Mata Hari…

Uz ministra Košarca pjevaju Šerif Konjević, Koke, Halid Bešlić, Hari Mata Hari…

Iako su vlasti u našoj zemlji tek počele s popuštanjem mjera suzbijanja koronavirusa, čini se da mnogi ne mare za to, pa ni bh. državni ministar Staša Košarac koji se večeras u Sarajevu našao na derneku sa brojnim muzičkim zvijezdama.

Ministar Staša Košarac u društvu pjevača večeras na zabavi u sarajevskom Golf klubu

Izvor: Klix

S druge strane stola tu su i Hari Mata Hari, Semir Cerić Koke, Fahrudin Pecikoza, pa i dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić. Inače, Fejzić je član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo.

Vrijedi podsjetiti da je rad ugostiteljskim objektima i dalje zabranjen, ali vesela ekipa nevješto se sakrila iza navučenih roletni restorana.
Međutim, sve što su roletne skrile, Instagram je otkrio. Jednako kao i brojna parkirana vozila ispred restorana te odjekivanje muzike sarajevskom ulicom Slatina, što je zabilježio fotoreporter portala Klix.ba.

Jedna od prisutnih na derneku bila je i Slađana Mandić koja je cijelu noć ispratila svojim Instagram Storyjima. Raspjevani Šerif, Halid, Hari, Koke, pa i Košarac, s čašama u zraku, zabavljali su večeras Slađine Instagram pratitelje.

 

 

1 Komentar

  1. Tomo
    2020-05-05 at 06:08

    Da je ovo pravna država, ne bi jutro dočekao kao ministar

Comments are closed.

Close