Vozilo hitne pomoći stiglo u ljubinjski Dom zdravlja

Vozilo hitne pomoći stiglo u ljubinjski Dom zdravlja

Vozilo hitne pomoći, koje je Vlada Srbije donirala Domu zdravlja Ljubinje, stiglo je danas u ovu opštinu, potvrdila je za "Direkt" direktorka ljubinjskog Doma zdravlja Slavica Piljević.

Suzana Milutinović i Božo Ćuzulan (FOTO: Fejsbuk)

Kako su ranije kazali Direktu u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite RS, u pitanju je specifično, namjensko vozilo sa medicinskom opremom vrijednosti od oko 95.000 maraka. Direktorka Doma zdravlja u Ljubinju Slavica Piljević kaže da je donacija veoma značajna i da će znatno poboljšati medicinske usluge u ovoj opštini.

"Mi smo od Trebinja udaljeni 60-ak kilometara i sva naša hitna stanja baš zavise od dobro opremljenog vozila. Mi smo se iznenadili kako je ovo vozilo opremljeno. Naš Dom zdravlja do sada je imao jedno funkcionalno vozilo", kazala je Piljević za naš portal.

Podsjećamo, Direkt je ranije pisao o tome kako je ova donacija bila predmet političkih prepucavanja vlasti i opozicije u Ljubinju, budući da je najava ove donacije zloupotrebljena u političke svrhe u predizbornoj kampanji za Opšte izbore u BiH 2018. godine.

Close