Vukanović: Nikome nisam crtao metu na čelo

Vukanović: Nikome nisam crtao metu na čelo

"Sramno je što Milutin Mastilović mene optužuje da sam odgovoran za paljenje vozila njegovog brata, vlasnika Herceg televizije, i tvrdi da je javna kritika njega kao odbornika i direktora, objave zvaničnog policijskoj Zapisnika profesora Papovića, čiji je i on bio klijent, ukazivanje na sukob interesa i kršenje zakona, podstakla na paljenje automobila", napisao je na svom blogu narodni poslanik Nebojša Vukanović, reagujući na pitanje odbornika SNSD-a Milutina Mastilovića upućeno njemu - do kada će svojim javnim istupima crtati mete na čelo ljudima u Trebinju, uključujući i njegovu porodicu. 

Nebojša Vukanović (Foto: Direkt)

Naime, Mastilović je reagovao na današnjem zasjedanju trebinjske skupštine, nakon što je noćas ispred njegove porodične kuće izgorio automobil njegovog brata Vladana. On je u okviru odborničkih pitanja prozvao narodnog poslanika Nebojšu Vukanovića da svojim pisanjem i javnim objavama crta mete na čelo ljudima u Trebinju. Mastilović je u izjavi za medije naveo da ne može da tvrdi šta je bio motiv paljenja automobila njegovog brata, ali da vjeruje da je u pitanju poruka namijenjena njemu.

Poslanik Vukanović odbacio je Mastilovićeve insinuacije da bi njegovi javni istupi mogli biti povod za noćašnji događaj.

"Nisam ja nikom crtao mete na čelo i nikada, ali baš nikada, nisam pozivao na bilo kakvo nasilje i revanšizam već za funkcionisanje pravne države, da svi odgovaraju za svoje postupke u skladu sa zakonom. Neka Milutin vidi koga je „izradio“, možda za neki građevinski materijal, posao i obećanje pred lokalne izbore a ne da optužuje druge. Neka policija radi svoj posao i utvrdi ko je odborniku SNSD-a Šudu Simoviću podmetnuo bombu pod auto i ko je palo desetine vozila u Trebinju", napisao je poslanik Vukanović.

Close