Znanje je u modi

Znanje je u modi

Veliko interesovanje je većerad vladalo za "Pab kviz znanja" koji je po prvi put organizovan u Gacku. Motiv je bio plemenit, "Disidenti" su pokazali najbolje znanje, a svi su jednodušni u oceni da je ovo bila prava stvar i da ovakvih događaja treba da bude što više.

disidenti-kviz-gacko

"Disidenti" su pobedili u prvom kvizu znanja održanom u Gacku

U Gacku je večeras održan prvi kviz zanja u istoriji ovog mesta. Lokalni pab “Dauntaun” je bio mesto okupljanja za sve one koji su hteli da testiraju svoje znanje iz šest oblasti.

Odziv je pomalo iznenadio organizatore, Kulturno-sportski centar iz Gacka, jer se za takmičenje prijavilo 12 ekipa koje su brojale do 4 člana.

Iako je istaknuto da su pobednici svi jer je motiv bilo prikupljanje para za Centar za decu sa smetnjama u razvoju “Rastimo zajedno”, najviše znanja je pokazala ekipa “Disidenti”.

pab-kviz-gacko

U Gacku je zabavnije-učesnici prvog kviza znanja

Za "Direkt" su rekli da su im pitanja bila interesantna, a ona najteža su im bila iz dve kategorije - razno i sport. I drugi učesnici su se složili da im je sport bio najzahtevniji. Budući da su su neki od takmičara studenti, imali su priliku da sličnim događajima prisustvuju i u Novom Sadu i Beogradu.

Ističu da su tamo pitanja možda teža, ali da je u Gacku “motiv plemenitiji, a i zabavnije je jer su među ljudima koje poznaju", kako nam je rekla jedna od takmičarki.

Sakupljeno je 400 maraka koje će organizatori i pobednici sutra pokloniti Centru "Rastimo zajedno" kao čestitku za Novu godinu.

Close