Zoran Anđušić napustio PDP - osniva trebinjski odbor "Poligrafa"

Zoran Anđušić napustio PDP – osniva trebinjski odbor “Poligrafa”

Nekada najvatreniji opozicioni odbornik i ranije vrlo prisan i odan saradnik bivšeg gradonačelnika Trebinja Slavka Vučurevića Zoran Anđušić od danas više nije član PDP-a i započeo je formiranje trebinjskog odbora političko-građanskog fronta “Poligraf”, saopštio je ovo Anđušić novinarima danas u Trebinju nakon sastanka inicijativnog odbora ovog pokreta.

Zoran Anđušić

“Izabrao sam put sa predsjednikom fronta Zoranom Talićem, a naš cilj je razgovor sa građanima, prepoznavanje njihovih problema, sve za dobrobit građana Trebinja. Mi smo građanska inicijativa koja je otvorena za sve one koji su zainteresovani za unapređenje stanja u Trebinju i u drugim opštinama u RS. Suština je da se građani više pitaju za razvoj njihovih lokalnih zajednica“, kazao je Anđušić.

Od žestokog opozicionara do nevidljivog političara Anđušićev put je bio kratak. Ranije, u razgovoru za “Direkt”, svoju pasivnost u skupštinskim klupama i politici pravdao je porodičnim obavezama te uvjeravao nas da nema namjeru da pregovara sa drugim političkim partijama, niti da napušta PDP. Političkom životu, najavljivao je tada, vratiće se ubrzo i ponovo biti stari “žestoki opozicionar”.

Nakon što su PDP ranije napustili odbornici Nenad Šarenac i Neđo Ćebedžija, nedavno odbornik Zdravko Kašiković, a danas i Anđušić, u trebinjskoj Skupštini PDP će imati samo dva odbornika - Sašu Borjana i Lazara Vučkovića.

Političko-građanski front "Poligraf" osnovao je Zoran Talić, nezavisni odbornik u gradskoj Skupštini Banjaluke i bivši predsjednik Gradskog odbora PDP-a.

Close