ZVANIČNO: Saša Borjan postavljen na čelo trebinjskog PDP-a

ZVANIČNO: Saša Borjan postavljen na čelo trebinjskog PDP-a

Saša Borjan novi je povjerenik PDP-a u Trebinju, odlučeno je danas na sjednici Predsjedništva ove stranke u Banjaluci. Dosadašnji predsjednik trebinjskog PDP-a Slavko Vučurević smijenjen je sa ove funkcije. 

borjan sasa

Saša Borjan

Borjan je već drugi mandat zaredom odbornik ove partije u Skupštini grada Trebinja. Bio je protivkandidat SNSD-ovom Mirku Ćuriću na vanrednim izborima za gradonačelnika Trebinja, u februaru 2019. godine.

Slavko Vučurević bio je gradonačelnik Trebinja od 2012. do 2016. godine. Trenutno je, takođe, odbornik koalicije HNP-PDP u trebinjskoj Skupštini. Još nije poznato da li će Vučurević ostati u trebinjskom PDP-u ili će djelovati kao nezavisni odbornik u lokalnoj Skupštini.

Opozicioni odbornici u trebinjskoj Skupštini pripremili su juče zahtjev za održavanje vandredne sjednice zbog afere "Kiseonik" koja je prethodnih dana uzdrmala i Bolnicu Trebinje, ali ga Vučurević još nije potpisao. Bez Vučurevićeve podrške, opozicija je onemogućena da podnese zahtjev, jer im je zakonski potrebno najmanje deset potpisa.

Ostavite komentar

Close