Gacko: Za Radmilovićev novi automobil skoro 64.000 maraka

Gacko: Za Radmilovićev novi automobil skoro 64.000 maraka

Načelnik Opštine Gacko Milan Radmilović raspisao je tender za nabavku novog službenog automobila vrijednog 63.756 maraka. 

Radmilović je ocijenio da mu je potrebna crna metalik limuzina sa četvero vrata i pet sjedišta, koja posjeduje automatski mjenjač sa sedam brzina. Automobil treba da ima dizel motor jačine 140 kW, te normu izduvnih gasova "euro 6". Dužina vozila mora biti minimalno 4,7 metara, a pogon na sva četiri točka.

Od dodatne opreme gatački načelnik želi putni računar, senzor za kišu, start/stop sistem, kontrolni pokazatelj pritiska u gumama, elektronsku blokadu motora, elektro podesiva i grijana vanjska ogledala, senzore za parkiranje naprijed i nazad sa vizuelnom i zvučnom signalizacijom, kao i tempomat sa limitatorom brzine. Osim toga, garancija na vozilo treba da bude najmanje četiri godine ili najmanje 120.000 pređenih kilometara.

Nabavku novog službenog vozila u Opštinskoj upravi, izgleda, iščekuju sa nestrpljenjem, jer ponuđači imaju rok od svega deset dana da dostave svoje ponude koje će biti otvorene 6. jula. Rok isporuke novog vozila je deset dana od obostranog potpisivanja ugovora.

1 Komentar

Comments are closed.

Close