Mesara “Stajić”- poslovođa je tvrdio da je slanina njegova

Mesara “Stajić”- poslovođa je tvrdio da je slanina njegova

Krađa u nevesinjskoj mesari Pojužina za koju je osumnjičen poslovođa, ujedno i rođak vlasnika mesare, sumnju je bacila i na mesaru Stajić. To je bio razlog za reakciju vlasnika ove mesare Milana Stajića koji tvrdi da je pomenuti poslovođa slaninom platio dug tvrdeći da je roba njegova.

Nesporno je da je deo robe završio kod mene, ali sam mislio da je to njegova privatna slanina”, kaže Milan Stajić reagujući na tekst objavljen na našem portalu.

Objašnjava da je osumnjičeni poslovođa napravio račun od 900 maraka i da su se dogovorili da to, umesto novcem, plati slaninom- radi se o količini od 70 kg.

Umesto 900 maraka, sada se mesara Stajić povezuje sa robom od 20 hiljada maraka što nam je nanelo veliku štetu u poslovnom smislu”, kaže Milan Stajić i dodaje da ostaje otvoreno pitanje na koji način je neko mogao neprimetno ukrasti toliku količinu robe.

Ja sam dao iskaz, delo je dokumentovano, sada je na policiji i tužilaštvu da utvrdi sve okolnosti, da li je i kome sve prodavao”, zaključuje vlasnik mesare Stajić koji negira bilo kakvu umešanost u ovaj slučaj.

Krađa će se naći pred sudom, a oštećeni Georg Pojužina je rekao da je više razočaran u ljude i njihove postupke nego što je pogođen materijalnom štetom koja mu je nanesena i dodaje da očekuje da se istina utvrdi.

"Ja sam tu štetu već halalio, a novac od sudskog postupka ću uplatiti u humanitarne svrhe", rekao je u neformalnom razgovoru vlasnik mesare Georg Pojužina.

Close